Back to the top

new NEWS

NEWS

EXTRA SHOW!! 
Alle reserveringen voor de release van ‘Clarified’ op vrijdag 25 september zijn er doorheen. Het evenement is vol en er kan niemand meer bij. Daarom komt er op er op donderdag 24 september een extra show bij. 
20 augustus (photo: Anne-Fleur Harms)

EP RELEASE SHOW 
Op vrijdag 25 september presenteert ze haar EP genaamd ‘Clarified’ voor een handjevol mensen in de Lola in Groningen, waar je met eigen ogen kunt aanschouwen hoe haar sferische composities tot leven komen. Naast de singles Not Forever en Insomnia hoor je nummers die gaan over emotionele struggles die klinken als een versmelting van Daughter en The XX. Het belooft een intieme avond te worden met hier en daar ruimte voor nieuw werk.
20 augustus (photo: Anne-Fleur Harms)

REVIEW: INSOMNIA (3VOOR12 GRONINGEN)
Vorig jaar riepen we CYNN’s Not Forever al uit tot beste nummer van 2019. Dit jaar bewijst ze met Insomnia dat dit geen toevalstreffer was.
26 april 2020 (photo: 3voor12 Groningen)

lIVE OP KINK (1.5 METER SESSIES)
In de KINK 1,5 meter sessies spelen artiesten live vanaf hun thuisstudio voor jou! Tussen 18:00 – 19:00 laat KINK-dj Tim Op het Broek elke werkdag een artiest horen en jij bepaalt: doorgaan of stoppen…
26 maart 2020 (photo: KINK)

PROFIEL: CYNN (3VOOR12 GRONINGEN)
CYNN weet met een elektrisch drumstel, een loopstation en een scala aan effecten op haar gitaar, te klinken als een band. Een mooie combinatie van kleine, breekbare composities en krachtige, soms overspoelende stukken.
17 SEPTEMBER 2019 (photo: Anne-Fleur Harms)

REVIEW ROCK AT NIGHT
She immediately caught the full attention of the entering audience with her music. Remarkable was how smooth the electronics were incorporated in het performance.
8 JULI 2019 (photo: Eddy Taatgen)

REVIEW 3VOOR12 GRONINGEN
Haar onewomanshow lijkt er met de dag beter op te worden. Met het ogenschijnlijk grootste gemak creëert ze met behulp van een looppedaal en een drumcomputer uitgebreide melodieën die net zo gemakkelijk in elkaar versmelten als twee pakjes boter in de hete zomerzon.
29 JUNI 2019 (photo: Jan Lenting)

REVIEW 3VOOR12 DRENTHE
Soms is muziek net architectuur. Je hebt een paar spelregels waar je aan gebonden bent: het moet blijven staan en uitvoerbaar zijn. Daarbuiten mag je zelf kijken welke vormen je kiest om dingen uit te voeren.
28 MEI 2019 (photo: Jan Lenting)

REVIEW 3VOOR12 FRIESLAND
De gestapelde gitaarlagen van het loopstation creëren innemende sfeerbogen, aangestuurd door het verzorgde, verfijnde gitaarspel. Weiss haar kraakheldere en warme zang rondt de songs af in die gevoelige dosis.
04 MEI 2019 (photo: Floris Duijn) 

REVIEW 3VOOR12 GRONINGEN
Aan het Jozef Israëlplein trapt CYNN af. Deze act won de strijd om Stukafest, een wedstrijd in Simplon met als prijs een plek op de programmering van het festival. Al gauw wordt duidelijk waarom CYNN er daar met de prijs vandoor ging.
03 MAART 2019 (photo: Donald van Tol)

2020 © CYNN